Indlæser...

Piston Head Haze Lager 33 cl.

Varenummer
690898
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 13%
Piston Head Haze Lager 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Pistonhead Haze Lager er en forfriskende og let øl med et subtilt strejf af tåge (haze), der tilføjer en ekstra dimension til smagsoplevelsen. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne ølsort:


1. Mild og Forfriskende: Haze Lager er kendt for sin milde smag og letdrikkelige karakter. Den har ofte en glat tekstur og en subtil maltsmag, hvilket gør den ideel som en tørstslukker.


2. Tåget Udseende: Det tågede udseende af denne øl er en del af dens charme. Den har en let diset karakter, der tilføjer visuel interesse og en følelse af mystik til oplevelsen.


3. Moderat Alkoholstyrke: Denne øl har normalt en moderat alkoholstyrke, hvilket gør den velegnet til at nyde over en længere periode eller som en let ledsager til måltider.


4. Alsiger og Alsidig: Pistonhead Haze Lager er alsidig og kan nydes i mange forskellige sammenhænge. Den er velegnet til sociale sammenkomster, som en let drik i varmt vejr eller som en pålidelig følgesvend til en aften med venner.


5. Kvalitet og Renommé: Pistonhead er kendt for sin opmærksomhed på kvalitet, og Haze Lager er ingen undtagelse. Den er brygget med omhu og opretholder den høje standard, som Pistonhead er kendt for.


Pistonhead Haze Lager er en øl, der appellerer til dem, der ønsker en mild og forfriskende smagsoplevelse med et strejf af tåge for at tilføje en visuel flair. Den er ideel til dem, der søger en let øl til afslapning og fornøjelse. Uanset om du er en ølkender eller bare ønsker at udforske nye smagsoplevelser, kan Pistonhead Haze Lager tilbyde dig en unik og forfriskende øloplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna