Indlæser...

Piston Head Flat Tire 33 cl.

Varenummer
690900
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 13%
Piston Head Flat Tire 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Pistonhead Flat Tire er en karakteristisk øl med en fyldig smag og en robust personlighed. Denne øl er skabt med fokus på kvalitet og en autentisk øloplevelse. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne ølsort:


1. Robust Smag: Flat Tire er kendt for sin fyldige og karakteristiske smagprofil. Den har normalt en rig maltsmag med subtile noter af humle og en let bitterhed. Dette giver øllen en unik og tilfredsstillende smagsoplevelse.


2. Stærk Alkoholstyrke: Denne øl har ofte en høj alkoholstyrke, hvilket betyder, at den kan have en betydelig styrke, der giver en varmende fornemmelse ved indtagelse. Det gør den til en øl, der kan nydes langsomt og eftertænksomt.


3. Premium Kvalitet: PISTONHEAD er kendt for sin opmærksomhed på kvalitet, og Flat Tire er ingen undtagelse. Den er brygget med omhu og opretholder den høje standard, som Pistonhead er kendt for.


4. Karakteristisk Branding: Pistonheads øl er kendt for deres unikke og markante branding, herunder et iøjnefaldende logo og et urbant design. Flat Tire er ingen undtagelse og har en emballage, der skiller sig ud.


5. Alsiger og alsidig: Flat Tire er alsidig og kan nydes i mange forskellige sammenhænge. Den er velegnet til dem, der værdsætter stærkere øl med karakter og kompleksitet.


Pistonhead Flat Tire er en øl, der appellerer til dem, der ønsker at udforske en stærkere og karakteristisk øloplevelse. Den robuste smag og unikke branding gør den til et populært valg blandt ølentusiaster og dem, der ønsker at prøve noget anderledes. Uanset om du er en ølkender eller blot søger at udforske nye ølsorter, kan Pistenhead Flat Tire tilbyde en spændende smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna