Indlæser...

Pistaciepaste 500 g

Varenummer
683943
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

459,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores lækre pistaciepaste

Vores pistaciepaste er den perfekte måde at forkæle dig selv med en lækker og cremet smagsoplevelse. Den er lavet af nøje udvalgte pistacienødder, hvilket sikrer den bedste kvalitet og smag. Med en vægt på 500 g får du rigeligt med pistaciepaste til at nyde i lang tid.

Den karakteristiske smag og cremede konsistens af vores pistaciepaste vil helt sikkert glæde dine smagsløg. Den har en intens og nøddeagtig smagsoplevelse, der vil tilføje en ekstra dimension til dine bagværk som kager, cookies eller macarons. Du kan også bruge den til at tilføje en lækker smag og tekstur til is, desserter eller som et lækkert pålæg på brød.

Med vores pistaciepaste er der ingen grænser for, hvordan du kan bruge den. Du kan eksperimentere med forskellige opskrifter og smagskombinationer for at skabe lækre og unikke retter. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil vores pistaciepaste tilføje en himmelsk smagsoplevelse til dine kreationer.

Bestil vores pistaciepaste i dag og oplev den rige og nøddeagtige smag af pistacienødder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna