Indlæser...

Pirate Golden FL 70

Varenummer
10694
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

139,00 kr.

Beskrivelse

Pirate Golden FL 70 - En Gylden Rom med Ægte Caribisk Smag

Oplev ægte caribisk smag med Pirate Golden FL 70 rommen. Denne gyldne rom er lavet på en autentisk opskrift, der minder om de romme, som piraterne i Caribien nød i 1600- og 1700-tallet. Den er tilsat krydderier, vanilje og andre aromatiske ingredienser for at give en unik og frisk smagsoplevelse.

Pirate Golden FL 70 er en del af Pirate-kollektionen, der består af tre forskellige rom. Denne rom er inspireret af de første pirater, der hærgede Caribien og havde en forkærlighed for rom. Med sin autentiske smag og historiske baggrund er Pirate Golden FL 70 en rom, der skiller sig ud.

Denne rom kan bruges i mange forskellige drinks, hvor den tilføjer sin friske smag og giver en ekstra dimension til dine cocktails. Uanset om du er en erfaren bartender eller bare nyder at eksperimentere med drinks derhjemme, vil Pirate Golden FL 70 være et fantastisk valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna