PineApple lampe - Pendel small mirror

1.499,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15787

Beskrivelse

Dansk design når den er bedst!

Pendel Small lampen er designet af Frank Kerdil for Dyberg-Larsen med de bedste danske traditioner. Med stilrene linjer og elegant design for øjet har Frank Kerdil formået at skabe endnu en iøjefaldende lampe som vil oplyse de danske hjem.
 
Lampen er lavet af en stort set usynlig stel som er byget af bearbejdet akryl på hvilken de flotte hvide plader kan fastesættes og derigennem skabes magien. Pladerne sætter du selv på hvilket ikke er svære og bestemt ikke tidskrævende. Med en størrelse på 35 cm i diameter er denne lampe velegnet til de fleste rum og kan uden videre bruges til belysning af sig selv eller sammen to eller flere lamper i række.
 
Pendel small kan fås i to forskelige farve. Den klassiske og elegante hvid farve som gør boligindretning meget nemt og overskueligt. Hvis du ønsker en mere funky og iøjefaldende lampe kan du vælge ”mirror” modellen som er noget mere moderne i designet. Denne lampe passer dog ikke til alle rum og vil sætte lidt flere udfordringer i forhold til boligindretning, men den vil lyse rummet op på spektakulær vis. Med de overlappende plader vil du få en flot og diffust lys anset hvilken farve lampe du vælger.
 
H35-Ø35cm
Mirror
E14
Max 40W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps