PineApple lampe - Pendel in Between

1.299,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15785

Beskrivelse

Den Flotte Pendel In Between

PineApple modeller fra Dyrberg-Larsen har altid vagt begejstring bland design entusiasterne og lampen Pendel in Between er bestemt ikke en skuffelse. Denne flotte lampe øser af elegance og stilfuld design som vil fortrylle og begejstre enhver som vælger at købe den.
 
Lampen har en størrelse på 24 cm i diameter hvilket vil sige at den er af en størrelse som er i midten af de andre standard størrelser som navnet antyder. Denne størrelse betyder at lampen sagtens kan bruges alene eller i sammenspil af flere lamper hvilket vil give mere dybde i den rum du vælger at hænge dem op i. Den 3 meter lange stofledning kan sættes diskret op uden at være alt for iøjnefaldende så hele fokussen drages mod selve lampen. Ligesom andre PineApple lamper så skal du selv samle Pendel in Between lampen hvilket ikke er svært eller tidskrævende.
 
Den flotte og klassiske hvide farve gør boligindtretningen meget nem da den nemt kan passe til de fleste farver du i forvejen har i boligen og alle rum vil få glæde af denne lampe. Med en god LED pære vil du opnå et meget flot effekt og flot diffus lys som får denne lampe til at lyse op.
 
Ø24cm
Hvid
E14
Max 40W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna