PineApple Lampe - XS pendel

799,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15803

Beskrivelse

Den Flotte PineApple XS

PineApple lamper er blevt skabt af Frank Kerdil for den danske virksomhed som er kaldet Dyberg Larsen. Lamperne har en helt utroligt flot og spændende design hvilket ikke blot gør at lapperne er behagelige at kigge på, men de giver også meget behagelig lys til enhver rum.

 
En af de meget populære modeller i serien har længe været XS pendel modellen. Denne har ganske længe været en af de helt store favoritter for os danskere og med god grund. Den fås i flere meget flotte og elegante farver som hver giver et anderledes og elegant look til den ellers nøjagtigt den samme lampe. Den findes i den meget populære guld farve, aluminium farve som er klart en af de store klassikere og selvfølgeligt i sort. Hvid farve som er et must er også en mulighed, men en af de mere spændende og ret sjældende farver er nu også en mulighed.
 
Det er nemlig kobber farve som det nu er muligt af få denne super flotte lampe i. Og hvilken farve og hvilket look det giver til denne meget elegante lampe. Det meget smarte ved XS pendel modellen er at den er relativt lille i størrelsen, men på en klart god måde
Ø18 cm
12V/G4
G4, 12V, 1.80m ledning, 1 x lampeophæng
 

Bemærk det kun er 1 lampe, de sælge os i sæt

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna