PineApple Lampe - XS pendel sæt

1.899,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15804

Beskrivelse

Elegante PineApple XS lampe sæt

 Når en PineApple XS lampe ikke er nok, skal du bare købe to. Med PineApple XS sæt får to XS lamper så du kan fordoble nydelsen og elegancen. Designet er den samme som PineApple XS, men med et sæt får du mulighed og frihed til at vælge hvor og hvordan du vil hænge lamperne.
 
Uanset hvad du beslutter dig for er det sikkert at denne form for belysning vil give ikke alene bedre lys end du er vant til, men også ekstra elegance til din bolig og den rum du vælger at placere dem i. Ligesom PineApple XS fås i flere farver er det samme der gør sig gældende for PineApple XS sæt. Du kan få dem i den populære guld farve, den klassiske sorte farver og selvfølgeligt i hvid. Derudover fås den i aluminium farve hvilket egner sig perfekt til kontor lokaler og i den meget flotte og elegante kobber farve som virkeligt får al opmærksomheden.
 
Med den relativt lille størrelse på 18 cm i diameter vil denne lampe oplyse alle rum uden at virke alt for dominerende uanset hvilken farve du vælgere. Dermed vil du kunne nyde denne sæt uden at de virker påtrængende eller klodsede - blot elegante og moderne.
Ø18 cm
12V/G4
G4, 12V, 1.8m ledning, 2 x lampehæng

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna