PineApple Lampe - Pendel Medium Mirror

1.999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15794

Beskrivelse

Elegant Pendel Medium lampe i mirror look

Lamper og andre internationale livsstils produkter med fantastisk design er svære at finde uden at det koster en formue. Men med Dyberg-Larsen lamper som er designet af Frank Kerdil kan du både få fremtidige internationale klassikere og slippe for at betale en formue for dem.
 
Pendel medium lampen er en af de lamper som betragtes for værende en fremtidig klassiker og med god grund. Den flotte design af Frank Kerdil er ren og skær definition af den traditionelle danske design kultur som fremhæver minimalistiske træk. Denne lampe og dennes design som signalere geometriske tidsløshed vil pynte enhver rum den bliver placeret i, uanset hvilken boligindretning du måtte have i dit hjem.
 
Med en størrelse på 45 cm i diameter er lampen meget passende til et større rum så som en stue eller til at hænge op over spise bordet. Du kan enten vælge en hvid lampe eller en mere funky ”mirror” lampe som egner sig til en mere hip og ungdommelig stil og boligindretning. Begge lamper er udstyret med en hvid stofledning som er den fine designmæssige detalje som sætter prikken over i’et og med sin længde på 3 meter giver dig frihed for at placere dine nye lampe hvor du har lyst til.
Ø45cm
Mirror
E27
Max 60W, 3.0m hvidstofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna