PineApple Lampe - Pendel Large Hvid

2.999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15797

Beskrivelse

Stor flot designer lampe 

Frank Kerdil er kend for sine badebrydende designs og sin nytænkning, hvilket er fuldt ud tydeligt i hans design af de berømte lampeserier. Dette gør sig også gældende for hans flotte Pendel large loft lampe som er fantastisk flot. De danske design traditioner er ikke til at blive overset med de minimalistiske træk og de skarpe linjer.
 
Den flotte lampe fås i to forkellige farver, nemlig hvid og ”mirror”.  Den klassiske hvide farve udståler elegance og fremhæver lampes flotte og skarpe linjer, mens designets flotte detaljer ses tydeligt når du tænder for lyset. ””Mirror” lampen er til gengæld en lampe som er meget hip og ultra moderne. Med sin moderne ”disco kugle” look vil denne lampe lysne enhver rum og give din boligindretning end kant som ikke lamper kan gøre.
 
Selve lampen er bygget op omkring en næsten usynlig stel som er bygget af akryl materiale som er poleret meget flot. Oven på stellet skal du selv sætte akryl plader hvilket kan gøres meget hurtigt og uden besvær. Med en størrelse på 75 cm i diameter er denne lampe bedst egnet til større rum og her vil de sikkert være i centrum af al opmærksomhed. Med lampen følger en 6 meter lang stofledning.
 
Ø75cm
Hvid
E27
Max 60W, 6.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna