PineApple Lampe - Pendel Alu

2.999,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15796

Beskrivelse

Elegant Pendel Aluminiums lampe 

 Den klassiske design og de klassiske linjer lever videre og har nærmest aldrig før været så eftertragtede som de er i dag. Dette er mest tydeligt i Frank Kerdil’s uhyre populære serier af lamper som er designet for Dyberg-Larsen. Denne flotte Pendel Aluminium Medium bliver betragtet som en ”instant succes” blandt livstilsprodukt intereserede og med god grund.
 
Pendel Aluminium er bygget omkring en nærmest usynlig stel som er bygget af poleret akryl. Oven på denne stel skal yderligere akryl plader sættes på af dig. Men dette er meget enkelt og ikke særligt tidskrævende og burde tage omkring 11 minutter. Disse akryl plader overlapper hinanden og giver et flot og diffust lys i enhver rum lampen bliver hængt op i. Samtidigt kan du personalisere denne lampe da du selv kan bestemme hvor de forskellige plader skal placeres og dermed kan du få et unikt lampe.
 
Aluminium farven giver lampen en moderne edge som adskiller den i forhold til alle de andre lamper som findes på markedet og vil gøre enhver bolig lidt mere moderne. Med en størrelse på 50 cm i diameter er den meget iøjefaldende slev når lyset ikke er tændt. Den hvide ledning er stofbelagt hvilket gør den flot og diskret og dermed bidrager til lampens look som en helhed.
Ø50cm
Metal/alu
E27
Max 60W, 3.0m hvid stofledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna