Indlæser...

Pedalspand Mini master 6 liter Mat grafit

Varenummer
677597
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

869,00 kr.

Beskrivelse

Hold dit hjem eller kontor ryddeligt med Pedalspand Mini Master 6 liter i mat grafit

Skab orden og organisation i dit hjem eller kontor med vores Pedalspand Mini Master på 6 liter i en stilfuld mat grafitfarve. Denne kompakte pedalspand er designet til at passe perfekt til mindre rum og er ideel til badeværelser, soveværelser, kontorer eller køkkener.

Med sin praktiske pedalbetjening er det nemt og hygiejnisk at åbne og lukke låget på pedalspanden. Den har også et indbygget håndtag, der gør det nemt at transportere og tømme spanden.

Med en kapacitet på 6 liter kan du nemt håndtere affald i mindre mængder uden at skulle bekymre dig om pladsen. Den matte grafitfarve tilføjer en moderne og elegant touch til dit rum, samtidig med at den holder dit miljø rent og organiseret.

Skab en ren og organiseret atmosfære med vores Pedalspand Mini Master 6 liter i mat grafit. Dette praktiske og stilfulde tilbehør gør affaldshåndtering til en leg og tilføjer samtidig et strejf af æstetik til dit rum.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna