Indlæser...

Pata Negra , Brut, Methode Traditionelle

Varenummer
677695
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 45,00 kr. Normalpris 59,00 kr.
Spar 24% (14 kr)

Beskrivelse

Pata Negra Brut, Méthode Traditionnelle, er en udsøgt og sofistikeret mousserende vin, der vil gøre enhver festlig begivenhed mindeværdig. Med sin rige historie og omhyggelige produktionsproces er denne mousserende vin en sand skat for de, der værdsætter kvalitet og finesse.


Denne eksklusive mousserende vin er fremstillet efter Méthode Traditionnelle, en ældgammel teknik, der stammer fra Champagne-regionen i Frankrig. Denne proces involverer en langsom og omhyggelig andengæring i flasken, som giver vinen dens unikke karakter og fine bobler. Pata Negra Brut har en elegant, bleg gylden farve og en langvarig perlage, der pirrer sanserne.


På næsen byder Pata Negra Brut på en kompleks bouquet af friske frugter som æbler, pærer og citrus, sammen med subtile toner af brioche og nødder. Den sprudlende fornemmelse fortsætter i munden med en velafbalanceret, tør smag, der afspejler noter af grønne æbler, mandel og mineralske nuancer. Den lange, rene eftersmag efterlader en behagelig følelse af friskhed og harmoni.


Pata Negra Brut er en ideel ledsager til en lang række retter og lejligheder. Den er perfekt som en aperitif eller til at fejre særlige begivenheder og parres godt med skaldyr, fiskeretter, lette salater og modne oste. Det anbefales at servere denne mousserende vin ved en temperatur mellem 6-8°C for at nyde dens fulde potentiale og kompleksitet.


Så hvis du søger en mousserende vin, der bringer en ekstraordinær oplevelse til ethvert festligt bord, så er Pata Negra Brut, Méthode Traditionnelle, et perfekt valg. Nyd denne elegante, velsmagende og raffinerede mousserende vin og skål for de gode tider!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna