Indlæser...

Passata/Tomaterpuré 700 g

Varenummer
683946
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Muttis purerede tomater, Passata, har en helt speciel, fløjlsblød konsistens og en intens, men alligevel elegant og lidt sødlig smag. Under fremstillingen flås tomaterne, frøene fjernes, og derefter pureres tomaterne flere gange gennem store sigter, der til sidst giver Passata dens karakteristiske fløjlsbløde konsistens. Med sin fint afstemte smag og tilpas faste konsistens er Passata perfekt i retter med kortere tilberedningstid, fordi den ikke behøver at skulle koge ind, men bare skal opvarmes. Brug den som hovedingrediens i varme og kolde supper, pasta samt alle retter, der kræver en tydelig tomatsmag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna