Indlæser...

PARTY POPPERS 20,5 CM KONFETTIRØR

Varenummer
683508
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

25,00 kr.

Beskrivelse

Festen bliver endnu mere festlig med vores Party Poppers på 20,5 cm. Disse farverige konfettirør er et sjovt og underholdende element, der vil bringe smil og glæde til enhver festlig begivenhed.


Party Poppers er nemme at bruge. Du skal blot holde røret med den ene hånd og skubbe op i bunden med den anden hånd. Konfettien skyder derefter ud af røret og skaber et festligt regn af farver, der spreder sig i luften.


Disse konfettirør er perfekte til forskellige festlige anledninger, herunder fødselsdage, jubilæer, bryllupper eller enhver fest, hvor du ønsker at tilføje et strejf af magi og feststemning.


Party Poppers er sikre at bruge og er velegnede til både indendørs og udendørs arrangementer. De er en sjov aktivitet for både børn og voksne, og de vil skabe uforglemmelige øjeblikke og smilende ansigter.


Tilføj et festligt touch til dine begivenheder med vores Party Poppers i 20,5 cm. Skab et regn af farver og glæde med disse farverige konfettirør. Gør dine festlige øjeblikke endnu mere mindeværdige med Party Poppers. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna