Indlæser...

PARTY POPPERS 10,50 CM KONFETTIRØR

Varenummer
683503
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.

Beskrivelse

Gør dine festlige øjeblikke endnu mere magiske med vores Party Poppers i mini-størrelse på 10,50 cm. Disse farverige konfettirør er perfekte til mindre begivenheder som fødselsdage, familiefester eller børnefester, hvor du ønsker at skabe en festlig og overraskende stemning.


Party Poppers er utroligt nemme at bruge. Du skal blot holde røret med den ene hånd og skubbe op i bunden med den anden hånd. Øjeblikkeligt vil du opleve en eksplosion af farverige konfetti, der fylder luften med festlighed og glæde.


Disse mini-konfettirør er sjove og spændende overraskelser for både børn og voksne. De kan bruges til at skabe en festlig atmosfære, overraske gæsterne eller bare sprede smil og glæde i øjeblikket.


Party Poppers er sikre at bruge og er velegnede til både indendørs og udendørs arrangementer. De er en sjov aktivitet, der vil skabe uforglemmelige minder og sprede festlighed blandt alle festdeltagere.


Oplev den festlige magi med vores Party Poppers i mini-størrelse på 10,50 cm. Skab en eksplosion af farver og festlighed med disse farverige konfettirør. Gør dine festlige øjeblikke endnu mere mindeværdige med Party Poppers. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna