Indlæser...

Pampero Seleccion FL 70

Varenummer
10687
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

189,00 kr.

Beskrivelse

Pampero Seleccion FL 70 - En Autentisk Venezuelansk Rom

Oplev den autentiske smag af Venezuela med Pampero Seleccion FL 70. Denne rom er lagret i mindst to år efter venezuelansk lov, hvilket sikrer en høj kvalitet og en unik smagsoplevelse. Den mørke gyldne farve, som rommen har fået fra lagringen på egetræsfade, er et tegn på dens kvalitet og dybde.

Pampero Seleccion præsenterer en dejlig aroma med noter af vanilje, egetræ og karamel. Denne duft ledsages af en klassisk smag af rom, hvor noterne af karamel og bitter egetræ træder frem. Denne kombination af smagsnuancer gør Pampero Seleccion til en rom, der kan nydes både rent og som en del af forskellige drinks.

Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsstørrelse på 70 cl er Pampero Seleccion ideel til at dele med venner og familie eller til at nyde i dit eget selskab. Denne autentiske venezuelanske rom vil med sikkerhed tilføje en ekstra dimension til dine drinks og cocktails.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna