Indlæser...

Pampero Aniversario FL 70

Varenummer
10688
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

279,00 kr.

Beskrivelse

Pampero Aniversario FL 70 - En Rom med Historie og Karakter

Oplev den unikke smag af Pampero Aniversario FL 70 - en lækker Premium rom fra Venezuela. Denne gyldne rom er skabt med omhu og ekspertise, og præsenterer en afrundet og frugtagtig smag, der vil glæde selv de mest kræsne rom-entusiaster.

Pampero blev grundlagt i 1938 af Alejandro Hernandez, søn af en fisker. Hans originale opskrift og unikke destillationsproces har gjort Pampero til et ikonisk navn inden for romproduktion i Venezuela. Ved at høste de fineste sukkerrør i den tørre sæson og blande dem med det lokale Carbonero springvands vand, opnås en dyb, kompleks og intens spiritus med en overraskende glat og afrundet smag.

Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsstørrelse på 70 cl, er Pampero Aniversario FL 70 perfekt til at nyde alene eller som en del af dine yndlingscocktails. Uanset om du er en erfaren rom-elsker eller blot ønsker at udforske nye smagsoplevelser, vil denne rom med sikkerhed imponere med sin glatte og vedvarende eftersmag.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna