Indlæser...

Ovnplade høj Non-stick ZYLISS® 30x20x5,5cm

Varenummer
689619
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

249,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Ovnplade høj Non-stick - Perfekt til Ensfarvet Bagning

Denne ovnplade fra ZYLISS® er det ideelle redskab til at opnå ensartet og perfekt bagning hver gang. Lavet af kraftigt kulstofstål, leder den varmen jævnt og sikrer dermed en optimal bagning. Den blå farve tilføjer et stilfuldt touch til dit køkken.

Ovnpladen har en størrelse på 30x20x5,5 cm og er perfekt til ovnretter med dens dybe sider. Den er designet til at kunne tåle temperaturer op til 240°C / Gas 9, hvilket gør den velegnet til alle typer af bagning.

Med dens dobbelte lag af non-stick Quantum II belægning er det nemt at frigøre bagværket uden at det hænger fast. Den er stærk, holdbar og langtidsholdbar, hvilket gør den til et pålideligt valg til dit køkken.

Uanset om du er en erfaren bager eller bare elsker at lave lækre retter i ovnen, vil denne ZYLISS® Ovnplade være et uundværligt redskab i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna