Indlæser...

Ovnform m. låg CLASSIC Mason Cash® 22x26x9cm, 2L

Varenummer
689048
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 109,00 kr. Normalpris 147,00 kr.
Spar 26% (38 kr)

Beskrivelse

Klassisk Ovnform med Låg fra Mason Cash®

Denne ovnform med låg fra Mason Cash® er en del af den klassiske samling, der er perfekt til både professionelle og hjemmekokke. Formen er lavet af høj kvalitet, hærdet borosilikatglas, der sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Med en størrelse på 22x26x9 cm og en kapacitet på 2 liter er denne ovnform ideel til at lave gryderetter, hotpots og casseroles. Den klare glasdesign giver dig mulighed for at se dine retter under tilberedningen, og låget sikrer, at varmen og smagen bevares.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne ovnform med låg fra Mason Cash® være et uundværligt redskab i dit køkken. Den klassiske samling kombinerer funktionalitet og æstetik på en perfekt måde, og vil med sikkerhed imponere dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna