Indlæser...

Osteknive Laguiole Skat SÆT 3 SdV

Varenummer
689268
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Laguiole Style de Vie Osteknivsæt - Perfekt til enhver ostelsker

Gør osteskæring til en fest med dette 3-delt osteknivsæt fra Laguiole Style de Vie. Sættet består af 3 forskellige osteknive, der er designet til at skære og servere forskellige typer ost. Hver ostekniv har et plastikskæfte og et blad lavet af rustfrit stål med en tykkelse på 1,2 mm.

Med dette osteknivsæt kan du nemt skære og servere dine yndlingsoste med stil og elegance. Knivene har en samlet længde på 16 cm, hvilket gør dem lette at håndtere og bruge. De tåler også opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen efter brug nem og bekvem.

Sættet leveres i en trækasse, der gør det til en perfekt gave til enhver ostelsker. Udover sort fås osteknivene fra Laguiole Style de Vie også i mange andre farver, så du kan finde det sæt, der passer bedst til din stil og præferencer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna