Indlæser...

Osteknive Laguiole Perle SÆT 3 SdV

Varenummer
689267
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Laguiole Perle SÆT 3 SdV Osteknive - Tilføj Glamour til Dit Bord

Giv dit middagsbord et ekstra touch af glamour med dette osteknivsæt fra Laguiole Style de Vie. Sættet indeholder 3 osteknive med perlemorsfarvet håndtag, der vil være et ægte blikfang på dit bord. Knivene er lavet af rustfrit stål og AS, hvilket sikrer både holdbarhed og en elegant finish.

Hver ostekniv har en længde på 6/7/6 cm og en bladtykkelse på 1,2 mm. Dette gør dem perfekte til at skære og servere forskellige typer ost. Knivene tåler opvaskemaskine, hvilket gør dem nemme at rengøre efter brug.

Sættet leveres i en træbakke, der både fungerer som en praktisk opbevaringsløsning og som en elegant præsentation af knivene. For at gøre dit sæt komplet kan du tilføje det matchende smørknivsæt eller vælge en af de andre tilgængelige farver.

Med osteknivsættet Pearl fra Laguiole Style de Vie kan du tilføje ekstra glamour og elegance til dine middagsselskaber eller bare til din daglige ostefrokost.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna