Indlæser...

Ostehøvl og rivejern Laguiole Sort SdV

Varenummer
689271
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Laguiole Sort SdV Ostehøvl og Rivejern - Perfekt til Ostelskere

Dette ostehøvl og rivejern fra Laguiole Style de Vie Premium Line er det ideelle værktøj til ostelskere. Uanset om du skal skære en lækker skive ost til din sandwich eller rive parmesan til din pasta, vil dette sæt gøre det let og effektivt.

Produkterne er lavet af rustfrit stål og ABS, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Med en tykkelse på 1,2 mm er de både robuste og præcise i brug. Den sorte farve tilføjer et elegant touch til dit køkken.

Både ostehøvlen og rivejernet tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen efter brug hurtig og nem. De leveres også i en praktisk træbakke, der holder dem organiseret og let tilgængelige.

Uanset om du er en erfaren ostelsker eller bare elsker at tilføje ost til dine retter, vil dette Laguiole Sort SdV ostehøvl og rivejern sæt være en fantastisk tilføjelse til dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna