Indlæser...

OPLUKKER RØD - STAND UPZ

Varenummer
673109
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 49,00 kr.
Spar 61% (30 kr)

Beskrivelse

Oplukkeren "Stand Upz" i rød farve er et stilfuldt og praktisk redskab til åbning af flasker med kapsler. Designet er ergonomisk og passer perfekt i hånden, og den skarpe skæreflade gør det nemt at åbne flasker med lethed.


"Stand Upz" oplukkeren er fremstillet af højkvalitets materialer, der sikrer langvarig holdbarhed og pålidelig ydeevne. Den røde farve er levende og iøjnefaldende, og gør det nemt at finde oplukkeren i en fyldt skuffe eller på en travl bar.


Denne oplukker er ideel til både private fester og professionelle arrangementer, hvor man ønsker at imponere gæsterne med en hurtig og effektiv åbning af flasker. Den er også et fantastisk gavevalg til vin- eller ølentusiaster.


Samlet set er "Stand Upz" oplukkeren i rød farve en stilfuld og funktionel gadget, der vil gøre åbningen af flasker til en leg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna