Indlæser...

Ølpakke 1 - 2023

Varenummer
682242
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Ølpakken er skabt til at tilfredsstille ølelskere og snackentusiaster. Den inkluderer tre dåser af italienske gourmetøl fra Birra Flea, der præsenterer unikke og autentiske smagsoplevelser. Udforsk forskellige ølvarianter, der er fremstillet med passion og håndværksmæssig ekspertise.


For at fuldende oplevelsen inkluderer pakken også to poser af Vintage Chips, der er håndlavede chips af højeste kvalitet med en sprød og velsmagende tekstur. Derudover får du en pakke med saltede peanuts, der tilføjer en crunchy og salt smagsoplevelse til ølsmagningen.


Alt er elegant pakket i en sort stofpose, der tilføjer en sofistikeret og praktisk præsentation til pakken. Det er den ideelle gave til ølentusiaster eller til at skabe en hyggelig aften med venner og familie.


Tag på en smagsfuld rejse med Ølpakken. Udforsk de autentiske smagsoplevelser fra Birra Flea, nyd de lækre snacks og skab en hyggelig atmosfære med denne eksklusive pakke. Med øl, chips og peanuts er der noget for enhver smag i denne perfekte kombination.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna