Indlæser...

ØLKRUS HAWORTH 28 CL

Varenummer
9827
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 35,00 kr.
Spar 17% (6 kr)

Beskrivelse

Klassisk Haworth ølkrus med hank

Hvis man forestiller sig et klassisk ølkrus så vil man formentligt forestille sig noget, som minder meget om denne type af mærket Haworth, som både er stort og som har en hank. Kruset er meget populært på barer og især i den søde juletid bliver der serveret mange øl i dette krus. Til en juleøl er dette store glas perfekt, og det bliver også ofte brugt til oktoberfest og lignende lejligheder. En helt almindelig dag kan man dog også sagtens servere en god fadøl i dette krus, som både kan fås i størrelsen 28 cl og 57 cl. Højden på glasset er 10,3 cm og kruset har en diameter på 11,2 cm. Det er et rigtig godt glas, hvis man ønsker at have et logo på da kruset er glat hele vejen rundt. Det kan være, at man som bar ønsker at ens logo skal være på og dette krus er meget velegnet til dette. 28 CL Haworth er et ølkrus med hank. Glasset er glat hele vejen rundt, og derfor godt egnet til logo mv. Fåes i størrelserne 28 cl & 57 cl H: 10,3 cm Ø: 11,2 cm Vægt: 340 g
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna