Indlæser...

Olivenolie Jomfru ekstra Basil FL 250 ML

Varenummer
676044
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Jomfru Ekstra Basil Olivenolie - Tilføj Smag og Aroma til Dine Retter

Denne Jomfru Ekstra Basil Olivenolie er en lækker og velsmagende tilføjelse til dit køkken. Med en flaske på 250 ml får du rigeligt med olivenolie til at tilføje smag og aroma til dine retter.

Olivenolien er lavet af 97% ekstra jomfru olivenolie, hvilket sikrer en høj kvalitet og autentisk smag. Derudover indeholder den 2% basilikum aroma og 1% basilikum, som giver olien en frisk og krydret smag.

Med en energiværdi på 3404 kj/828 kcal pr. 100 ml er denne olivenolie en god kilde til energi. Den indeholder også 92 g fedt pr. 100 ml, hvoraf 14 g er mættede fedtsyrer. Kulhydrater, sukkerarter, protein og salt er ikke til stede i denne olivenolie.

Holdbarheden for denne olivenolie er 547 dage, når den er uåbnet. Så du kan nyde den i lang tid og tilføje den til dine yndlingsretter for at give dem ekstra smag og aroma.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna