Indlæser...

Oliven Nocellara Di Sicilia grøn Ponte Sisto 1,67 kg

Varenummer
683433
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

127,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med de saftige og smagfulde grønne Nocellara Di Sicilia oliven fra Ponte Sisto. Disse oliven er af højeste kvalitet og dyrkes i den frodige og solrige region Sicilien i Italien.


Hver 1,67 kg beholder indeholder et generøst udvalg af grønne Nocellara Di Sicilia oliven, der er kendt for deres store størrelse og sprøde konsistens. De har en karakteristisk smag med en mild og frugtagtig undertone, der gør dem til en favorit blandt olivenelskere.


Disse oliven er perfekte som en lækker snack på egen hånd eller som en velsmagende ingrediens i forskellige retter. Tilføj dem til salater, pasta, pizza eller brug dem som en lækker topping til din favoritmad. Deres saftighed og smag vil forbedre enhver ret og tilføje en autentisk og middelhavsinspireret dimension.


Nocellara Di Sicilia oliven er kendt for deres høje kvalitet og unikke smagsprofil. De er omhyggeligt udvalgt, håndplukket og opbevaret for at bevare deres friskhed og saftighed.


Opdag den saftige og smagfulde oplevelse af Nocellara Di Sicilia oliven fra Ponte Sisto i en 1,67 kg beholder. Forkæl dig selv med disse delikate oliven som en lækker snack eller brug dem til at tilføje smag og tekstur til dine yndlingsretter. Oplev den autentiske smag af Sicilien i hver bid. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna