Indlæser...

Oliven Leccino sort 1 kg

Varenummer
683942
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Leccino oliven i 1 kg-størrelse, der tilbyder en smagsoplevelse af Middelhavets autentiske delikatesser. Disse oliven er omhyggeligt udvalgt fra Leccino-sorten, der er kendt for sin karakteristiske smag og saftige tekstur.


Leccino oliven er kendt for deres delikate smag og let saltede undertoner. De har en saftig og kødfuld konsistens, der vil forkæle dine smagsløg. Du kan bruge dem som en velsmagende ingrediens i salater, tapenader, pasta- eller risretter eller nyde dem som en lækker og sund snack.


Vores Leccino oliven er dyrket med omhu og kærlighed til at bevare deres naturlige smag og kvalitet. De er høstet på det rette tidspunkt for at sikre den optimale modenhed og smagsprofil.


Disse oliven kan tilføje en autentisk og karakteristisk smag til dine retter. Du kan bruge dem som et smagfuldt og dekorativt element i salater eller som en lækker tilføjelse til dine tapenader og spreads.


Prøv vores Leccino oliven og oplev en bid af Middelhavets autentiske smag. Nyd deres delikate smag og saftige tekstur i salater, tapenader, pasta- eller risretter eller som en lækker snack.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna