Indlæser...

Oliven Kalamata ekstra Jumbo

Varenummer
683938
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Nyd de saftige og velsmagende Kalamata oliven i ekstra Jumbo størrelse. Disse oliven er dyrket i den berømte Kalamata-region i Grækenland, der er kendt for at producere oliven af højeste kvalitet.


Hver oliven er nøje udvalgt og håndplukket for at sikre den bedste smagsoplevelse. Olivenne har en karakteristisk mørk lilla farve og en kødfuld konsistens, der gør dem ekstra saftige og fyldige.


Kalamata oliven er kendt for deres rige og komplekse smag. De har en intens sødme med et strejf af salt og en let bitterhed, der giver dem deres karakteristiske profil. Disse oliven er perfekte som en lækker snack, som en del af en antipasti-tallerken, i salater eller som en velsmagende ingrediens i forskellige retter.


Uanset om du er en olivenelsker eller ønsker at udforske den autentiske smag af Kalamata oliven, vil de ekstra Jumbo oliven imponere med deres kvalitet og smagsoplevelse.


Forkæl dig selv med de saftige og velsmagende Kalamata oliven i ekstra Jumbo størrelse. Tilføj dem til dine favoritretter eller nyd dem som en lækker snack. Oplev den autentiske smag af Kalamata-regionen i Grækenland med disse kvalitetsoliven. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna