Indlæser...

Oliven Grønne Øko 800 G

Varenummer
683940
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Økologiske Grønne Oliven - En Smagfuld og Bæredygtig Oplevelse

Forkæl dig selv med vores økologiske grønne oliven i 800 g-størrelse, der tilbyder en smagfuld og bæredygtig oplevelse. Disse grønne oliven er dyrket uden brug af kemiske sprøjtemidler og er et sundt og velsmagende valg.

Vores økologiske grønne oliven er kendt for deres friske og intense smag. De har en sprød tekstur og en subtil saltet smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg. De er perfekte som en lækker ingrediens i salater, tapenader, pizzaer eller som en delikat snack.

Ved at vælge vores økologiske grønne oliven bidrager du til en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Disse oliven er dyrket med respekt for naturen og bevarelsen af økosystemer. Du kan nyde den autentiske smag med god samvittighed.

Vores økologiske grønne oliven er alsidige og kan bruges på mange måder. Du kan tilføje dem til dine yndlingssalater, bruge dem som topping på dine pizzaer eller skabe lækre tapenader og spreads. De kan også serveres som en delikat snack til dine gæster eller nydes for sig selv.

Prøv vores økologiske grønne oliven og lad dig forføre af den autentiske smag med god samvittighed. Gør din madoplevelse mere bæredygtig og smagfuld med vores økologiske grønne oliven. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna