Indlæser...

Ølglas på fod 64 cl

Varenummer
681886
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.
Ølglas på fod 64 cl er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Ølglas på fod 64 cl - Perfekt til at Nyde Din Yndlingsøl

Forkæl dig selv med vores ølglas på fod med en kapacitet på 64 cl. Dette imponerende glas er perfekt til at nyde din yndlingsøl med stil og elegance.

Det høje glasdesign med en solid fod giver en sofistikeret og tiltalende præsentation. Den rummelige kapacitet gør det ideelt til at servere forskellige typer øl, herunder ales, lagers eller håndværksøl.

Glasets form og størrelse giver plads til en rig aroma og en fyldig smag, hvilket forbedrer oplevelsen af din øl. Den solide fod giver også et godt greb og stabilitet, så du kan nyde din øl med tillid.

Uanset om du er en ølentusiast eller blot ønsker at tilføje et strejf af elegance til din drikkeoplevelse, er vores ølglas på fod med 64 cl det perfekte valg. Skål og nyd din yndlingsøl på en stilfuld måde.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna