Indlæser...

Øl glas 30 cl

Varenummer
10199
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

59,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart Øl Glas i Polycarbonat

Dette øl glas i polycarbonat er det perfekte valg til både private fester og professionelle arrangementer. Med en kapacitet på 30 cl kan du nyde din yndlingsøl i stil. Glasset er lavet af polycarbonat, hvilket gør det let og holdbart.

Polycarbonat glas bliver mere og mere populære på grund af deres lange levetid. De er 100% brudsikre, hvilket gør dem ideelle til steder som diskoteker, hvor der er risiko for skader. Derudover kan de tåle temperaturer fra -40 til 130 grader, hvilket gør dem velegnede til både kolde og varme drikkevarer.

Det smarte design gør det muligt at stable glassene, hvilket sparer plads på lageret. Og med en levetid på op til 3000 vaske er de en god investering i det lange løb. Så uanset om du er bartender, festarrangør eller bare elsker at nyde en kold øl derhjemme, vil dette polycarbonat øl glas gøre dit liv lettere.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna