Indlæser...

Økokasse 4 - 2022

Varenummer
682254
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Økokasse 4 er en sammensætning af forskellige økologiske produkter, der tilbyder en lækker og bæredygtig smagsoplevelse. Denne kasse indeholder følgende indhold:


- 2 flasker Sentir, Organic Tempranillo-Cabernet, Spanien: Disse økologiske vine er en blanding af Tempranillo og Cabernet druer, der giver en fyldig og frugtagtig smag. Perfekt til at nyde alene eller sammen med måltider.


- 2 flasker RÅÅ økologiske øl, 2x33 cl: Disse økologiske øl er brygget med omhu og er kendt for deres rene og friske smag. Perfekt til at nyde som en forfriskende drink.


- 9 stk. Økologisk Luksuschokolade, 90 g: Disse økologiske luksus chokoladestykker er lavet af nøje udvalgte ingredienser og giver en lækker og intens chokoladesmag.


- Økologiske blandede nødder & mandler m/chokolade, 100 g: Denne lækre blanding af økologiske nødder og mandler overtrukket med chokolade er perfekt til en sund og velsmagende snack.


- Økologiske vingummibamser, 100 g: Disse økologiske vingummibamser er lavet med naturlige frugtsaftkoncentrater og giver en sød og frugtagtig smag.


- Økologisk Marshmallows m/chokolade, 100 g: Disse økologiske marshmallows er lækre og bløde og er overtrukket med chokolade for en ekstra godbid.


- Økologiske småkager m/quinoa & kakao, 80 g: Disse økologiske småkager er lavet med quinoa og kakao, der giver en unik og tilfredsstillende smag.


- Økologisk Arabica kaffe, 175 g: Denne økologiske Arabica kaffe er lavet af nøje udvalgte kaffebønner, der giver en rig og aromatisk smagsoplevelse.


Alle produkterne er pakket i en kartonæske med træuld (FSC-certificeret), der sikrer en bæredygtig emballage.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna