Indlæser...

Ojo De Tigre, Mezcal Reposada FL 70

Varenummer
673163
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

429,00 kr.

Beskrivelse

Ojo De Tigre, Mezcal Reposada FL 70 er en mexicansk mezcal, der er kendt for sin unikke smag og kvalitet. Mezcalen er fremstillet af 100% økologisk dyrket agave, og er lavet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder, der giver en autentisk og karakteristisk smag.

Ojo De Tigre, Mezcal Reposada har en alkoholprocent på 40%, og dens smag er præget af noter af røget agave, karamel, vanilje og egetræ. Denne kombination af smagsnoter giver en kompleks og nuanceret smagsoplevelse, der kan nydes som en sipping mezcal eller i en cocktail. Ojo De Tigre, Mezcal Reposada er en premium mezcal, der er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag, og den er en favorit blandt mezcal-entusiaster verden over.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna