Indlæser...

Nudler Madam Hong 400 g

Varenummer
684289
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

Vores nudler Madam Hong er fremstillet af en simpel blanding af hvedemel, vand og salt. Disse hurtigkogende nudler er en praktisk og velsmagende løsning til at tilberede lækre wokretter på kort tid.

For at tilberede nudlerne skal du blot koge dem i vand i 2-3 minutter, indtil de er møre og klar til brug. De har en blød og elastisk tekstur, der fungerer godt med forskellige saucer, krydderier og ingredienser.

Disse nudler er alsidige og kan anvendes i en bred vifte af wokretter. Du kan tilføje dem til retter med kød, skaldyr og/eller grøntsager for at skabe en fyldig og velsmagende måltid. De absorberer smagen fra saucer og krydderier og tilføjer en dejlig tekstur til retterne.

Nudlerne Madam Hong er praktiske og tidsbesparende, hvilket gør dem ideelle til travle hverdage eller når du har lyst til en hurtig og lækker wokret. De kan kombineres med dine foretrukne ingredienser og saucer for at skabe personlige og smagfulde retter.

Udforsk mulighederne med vores hurtigkogende nudler Madam Hong og lad din kreativitet udfolde sig i køkkenet. Skab velsmagende wokretter, der imponerer din familie og dine gæster. Med disse nemme at tilberede nudler kan du nyde autentiske smagsoplevelser på kort tid.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna