Indlæser...

Nudler 454 g

Varenummer
684287
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.

Beskrivelse

Gulong Nudler 454 g er kendt for deres gode kvalitet og autentiske smag. Disse nudler er perfekte til at skabe velsmagende og tilfredsstillende retter. Forkæl dig selv med Gulong nudler og oplev den ægte smag af autentiske nudler.


Gulong Nudler 454 g er en favorit blandt nudelentusiaster, der værdsætter god kvalitet og autentisk smag. Disse nudler er lavet af nøje udvalgte ingredienser og er skabt med omhu for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse.


Når du koger Gulong nudler, vil du blive mødt af en behagelig konsistens og en autentisk smag. De har den perfekte balance mellem blødhed og tygbarhed, der gør dem ideelle til at absorbere smag fra saucer og ingredienser.


Gulong nudler er alsidige og kan bruges i en lang række retter som nudelsupper, stir-fries og salater. Du kan tilføje dine foretrukne grøntsager, kød eller tofu for at skabe en fuldendt og tilfredsstillende måltid.


Gulong er et velkendt mærke inden for nudler, der er kendt for deres gode kvalitet og autentiske smag. Når du vælger Gulong nudler, kan du være sikker på at få en ægte oplevelse af autentiske nudler.


Nyd den gode kvalitet og autentiske smag af Gulong Nudler 454 g. Forkæl dig selv med disse lækre nudler og udforsk en verden af velsmagende nudelretter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna