Indlæser...

NUA' ROSE' BRUT 75cl, 12%

Varenummer
682232
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 47% (70 kr)

Beskrivelse

Caldirola La Cacciatora Nua Rosé er en elegant mousserende vin fra Italien, nærmere bestemt Piemonte-regionen. Den er lavet af druen Raboso og har en alkoholprocent på 11%. 


Denne lyserøde rosévin er let og tør med fortryllende hints af hindbær og jordbær. Den har en delikat og forfriskende smag, der gør den ideel til at nyde i sommervarmen. Den har en smuk og behagelig karakter, der passer perfekt til enhver tid på dagen.


Caldirola La Cacciatora Nua Rosé er alsidig og kan parres med forskellige retter. Den er særligt velegnet til asiatisk mad og skaldyr, hvor dens friske smag og lette karakter komplementerer og afbalancerer retterne. Selvom den er fantastisk som ledsager til mad, kan den også nydes for sig selv som et glas vin til afslapning og hygge.


Varenr. 514 identificerer og adskiller denne specifikke Caldirola La Cacciatora Nua Rosé, så du kan finde og bestille den præcise flaske. Med sin forførende smag og sommerlige karakter er denne vin et must-have for vinelskere, der ønsker at udforske og nyde de subtile nuancer af en elegant italiensk rosévin.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna