Indlæser...

NUA' PROSECCO DOC V.S. 75cl - 11%

Varenummer
682233
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 99,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 34% (50 kr)

Beskrivelse

NUA' PROSECCO DOC V.S. 75cl er en forfriskende mousserende vin fra Italien. Den er lavet af Glera-druen og har en alkoholprocent på 11%.


Nua Prosecco byder på en elegant og frugtig buket med en blød smag. Den har karakteristiske noter af grønne blommer og en let, behagelig citrusnote, der tilføjer en sprødhed til vinen. Nua Prosecco er ikke alt for tør, men har en harmonisk balance mellem sødme og friskhed, hvilket gør den til en ideel apéritif eller en forfriskende drink.


Denne mousserende vin er perfekt som en partner til asiatisk mad eller skaldyr, hvor dens frugtige og lette karakter kan afbalancere og komplementere smagene i retterne. Den kan også nydes alene som en forfriskende og festlig drik.


Nua Prosecco er et kvalitetsvalg med en behagelig smag og en behagelig buket af aromaer. Det er en perfekt vin til at fejre særlige øjeblikke eller til at nyde som en afslappet ledsager til madoplevelser.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna