Indlæser...

NUA' BRUT V.S., 75 cl. 11,5%

Varenummer
682234
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 47% (70 kr)

Beskrivelse

NUA' BRUT V.S. er en harmonisk og velbalanceret mousserende vin fra Piemonte, Italien. Den er lavet af Glera-druen og har en alkoholprocent på 11,5%.


Caldirola La Cacciatora Nua Brut byder på en saftig og frisk smagsprofil. Den har noter af røde æbler, moden citrusfrugt, honning og hasselnødder med subtile nuancer af ristet brioche. Disse komplekse smagsnoter skaber en spændende og behagelig smagsoplevelse.


Boblerne i vinen er vedvarende og fylder munden, hvilket tilføjer en livlig og festlig fornemmelse. Vinen afsluttes ren og efterlader en behagelig eftersmag.


NUA' BRUT V.S. er perfekt som aperitif, hvor dens friske og livlige karakter kan vække smagsløgene og forberede dig til et lækkert måltid. Den kan også nydes sammen med forretter eller som en ledsager til lækre oste, hvor dens harmoniske smagsprofil komplementerer og forbedrer oplevelsen.


Med sin kvalitetsmæssige udformning og delikate smag er NUA' BRUT V.S. et ideelt valg for dem, der ønsker en elegant og festlig mousserende vin til særlige lejligheder eller til at skabe en festlig atmosfære.


Tag del i denne mousserende vins oplevelse med varenr. 514, og nyd harmonien, friskheden og kompleksiteten af denne italienske Nua Brut. Den vil tilføre en fornem elegance til dine aperitiffer, forretter eller osteanretninger. Skål og nyd denne velafbalancerede og saftige mousserende vin.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna