Indlæser...

Nøgleskab med lille spejl NOLMA ZACK®

Varenummer
689543
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

839,00 kr.

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Nøgler med NOLMA ZACK® Nøgleskab

Dette nøgleskab fra ZACK® er både praktisk og stilfuldt. Det er designet med et lille spejl på forsiden, så du kan tjekke dit udseende, inden du går ud af døren. Skabet er blankpoleret i en elegant sort farve og er lavet af 18/10 blankpoleret rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og en flot finish.

Med dette nøgleskab kan du organisere og opbevare dine nøgler på en smart måde. Det har nok plads til flere nøgler og er nemt at montere på væggen. Det lille spejl tilføjer en ekstra funktion og gør det nemt at tjekke dit udseende, inden du forlader huset.

Uanset om det er til dit hjem eller kontor, vil dette NOLMA ZACK® nøgleskab være en praktisk og stilfuld tilføjelse til din indretning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna