Indlæser...

Nixta, Licor De Elote FL 70

Varenummer
673152
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

359,00 kr.

Beskrivelse

Nixta, Licor De Elote FL 70 - En Unik Mexicansk Likør

Nixta, Licor De Elote FL 70 er en autentisk mexicansk likør, der er kendt for sin unikke smag og brug af traditionelle ingredienser fra Mexico. Navnet "Nixta" stammer fra det nahuatl-ord, der betyder "masse" eller "dej", hvilket henviser til den traditionelle fremstillingsmetode af likøren.

Denne likør har en alkoholprocent på 25%, hvilket gør den mild og letdrikkelig. Den er perfekt som aperitif eller som ingrediens i cocktails. Den unikke smag af Nixta gør den populær blandt likør-entusiaster og dem, der ønsker at prøve noget nyt og anderledes.

Nixta, Licor De Elote FL 70 er et eksempel på den rige kultur og traditioner i Mexico. Den autentiske smag og håndværk gør denne likør til noget særligt og unikt. Prøv Nixta og oplev den autentiske mexicanske smag.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna