Indlæser...

Nixta, Licor De Elote FL 70

Varenummer
673152
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

409,00 kr.

Beskrivelse

Nixta, Licor De Elote FL 70 er en mexicansk likør, der er kendt for sin unikke smag og sin brug af traditionelle ingredienser fra Mexico. Navnet "Nixta" kommer fra det nahuatl-ord, som betyder "masse" eller "dej", og dette refererer til den traditionelle måde, som likøren er fremstillet på.


Nixta, Licor De Elote har en alkoholprocent på 25%, hvilket gør den til en mild og letdrikkelig likør. Den er ideel til at nyde som en aperitif eller som en ingrediens i en cocktail, og dens unikke smag gør den til en favorit blandt likør-entusiaster og folk, der ønsker at prøve noget nyt og anderledes. Nixta er et eksempel på den rige kultur og traditioner i Mexico, og dens autentiske smag og håndværk gør den til en unik og særlig likør.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna