Indlæser...

Nitrilhandske, Hvid, L, Nitril, Pudderfri, 100 stk.

Varenummer
684163
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Nitrilhandsker i hvid, størrelse L, er fremstillet med fokus på komfort og beskyttelse. Disse engangs-handsker er ideelle til brug i forskellige arbejdsmiljøer og anvendelser, herunder medicinsk, fødevarehåndtering, laboratoriearbejde, rengøring og meget mere.

Handskenes hvide farve giver et rent og professionelt udseende, og størrelse L passer til de fleste hænder. De er lavet af høj kvalitets nitrilmateriale, der er kendt for sin modstandsdygtighed over for kemikalier, olier og perforeringer. Dette gør dem til en pålidelig beskyttelse mod potentielle farer og kontaminering.

Pudderfri design sikrer, at der ikke er noget talkum eller pulver, der irriterer huden eller forårsager allergiske reaktioner. De er behagelige at have på og giver optimal føling og bevægelighed i hænderne.

Med en praktisk pakke med 100 stk. har du tilstrækkeligt med handsker til forskellige opgaver og situationer. Du kan nemt tage dem med dig på arbejdspladsen, have dem ved hånden derhjemme eller bruge dem til professionelle formål.

Forkæl dig selv med Nitrilhandsker i hvid, størrelse L, og oplev den høje kvalitet og pålidelige beskyttelse. Uanset om du arbejder i medicinsk, fødevarehåndtering eller andre industrier, kan disse engangs-handsker sikre, at du arbejder sikkert og komfortabelt. Lad Nitrilhandsker i hvid, størrelse L, blive din pålidelige partner i beskyttelsen af dine hænder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna