Indlæser...

NAUD - Romsmagning 2023

Varenummer
682265
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

309,00 kr.

Beskrivelse

NAUD Romsmagning - 2023 er en eksklusiv oplevelse, der vil transportere dig til en verden af aromatiske og forførende romsmag. Dette unikke sæt indeholder en nøje udvalgt samling af NAUD Rom-varianter og lækker luksuschokolade for at skabe en fuldendt smagsoplevelse.


Indhold:

- Hidden Loot, 5 cl: En udsøgt NAUD Rom-variant med subtile noter af krydderier og tropiske frugter. Denne rom byder på en behagelig og balanceret smagsprofil.

- Hidden Loot Reserva, 5 cl: En forfinet NAUD Rom, der er blevet lagret for at opnå en dybere og rigere smagsoplevelse. Denne rom har en kompleks karakter med nuancer af karamel og træ.

- Ron Panama 15 år, 5 cl: En ægte skat blandt romelskere, denne 15 år gamle Ron Panama byder på en fornem og elegant smagsprofil. Den har en blød og rund karakter med noter af vanilje og tørret frugt.

- 12 stk. Luksuschokolade, 170 g: En udsøgt samling af luksuriøs chokolade, der perfekt supplerer romsmagningen. Disse delikate chokoladestykker er fremstillet af fineste ingredienser og tilføjer en ny dimension af sødme og nydelse til smagsoplevelsen.


Alt er smukt pakket i en Naud gavepose, der giver en elegant og præsentabel præsentation. Dette sæt er ikke kun en fantastisk gave til romelskere, men også en perfekt mulighed for at udforske og nyde forskellige romvarianter i en intim og hyggelig atmosfære.


NAUD Romsmagning - 2023 er et unikt tilbud, der giver dig mulighed for at dykke ned i rommens verden og udforske en række raffinerede smagsoplevelser. Nyd det fulde udtryk af NAUD Rom-varianterne, ledsaget af lækker luksuschokolade, og lad dine smagsløg blive forkælet og forført.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna