Indlæser...

NAUD - Cognacsmagning 2023

Varenummer
682266
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Naud Cognacsmagning er en eksklusiv oplevelse, der tager dig med på en forfinet rejse i cognacens verden. Dette sæt indeholder tre nøje udvalgte Naud Cognac-varianter og lækker luksuschokolade for at skabe en fuldendt smagsoplevelse.


Indhold:

- VS, 5 cl: En forfriskende og ungdommelig Naud Cognac med en livlig og frugtagtig karakter. Denne cognac byder på noter af blomster og tørrede frugter og er perfekt til at starte smagsoplevelsen.

- VSOP, 5 cl: En forførende Naud Cognac med en blød og elegant smagsprofil. Denne cognac er blevet lagret i længere tid for at opnå en dybere og mere kompleks karakter. Den byder på noter af krydderier, vanilje og nødder.

- XO, 5 cl: En ægte skat blandt cognacelskere, denne Naud XO er blevet lagret i mange år for at opnå en usædvanlig rig og fyldig smagsoplevelse. Den byder på komplekse noter af frugt, karamel og krydderier og er perfekt til at afslutte smagsoplevelsen med stil.


Sættet inkluderer også 8 stk. luksuschokolade, der er nøje udvalgt for at komplementere cognacsmagningen. Disse delikate chokoladestykker er fremstillet af fineste ingredienser og tilføjer en ny dimension af sødme og nydelse til smagsoplevelsen.


Alt er smukt pakket i en Naud gavepose, der giver en elegant og præsentabel præsentation. Dette sæt er ikke kun en fantastisk gave til cognacelskere, men også en perfekt mulighed for at udforske og nyde forskellige cognacvarianter i en intim og hyggelig atmosfære.


Naud Cognacsmagning er et unikt tilbud, der giver dig mulighed for at dykke ned i cognacens verden og udforske en række forfinede smagsoplevelser. Lad dig forføre af Naud Cognac-varianterne, ledsaget af lækker luksuschokolade, og lad dine smagsløg opleve en ny dimension af nydelse og elegance.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna