Indlæser...

Nachtmann Highland - whiskey sæt

Varenummer
9535
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 1.029,00 kr. Normalpris 1.479,00 kr.
Spar 30% (450 kr)
Nachtmann Highland - whiskey sæt er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Nachtmann Highland - whisky sæt

The Highland whisky sæt fra værker af Nachtmann er et særligt godt matchede pakke med et strejf af luksus, velegnet som en smagfuld gave eller en elegant berigelse for dine egne fire vægge. 

Sættet indeholder .. 
- 4 tumblere (forskellige, men matchede design!) 
- En whisky karaffel 

The Highland karaffel med sin tunge og samtidig delikat form med kunstfærdige udsmykning er velegnet til at præsentere gode whiskys på den mest tiltalende måde. Karaflen ikke kun tillader dig at tage et klart blik på whisky - det unikke lys brydning også gør tingene lidt mere interessant og hjælper din favorit drink til at skinne, når du indfører det til dine bedste venner. 

Men hvordan ville dette vidunderlige stykke se ud, når parret med et sæt af standard whisky tumblere? Spare dig besværet, fordi pakken er afsluttet ved fire godt matchede klipper briller. De har alle passer til Highland karaflen perfekt, men hver med en forskellig snit indretning for at holde tingene interessante! 

Alle produkter fra Highland serien er lavet af krystalglas og har den sædvanlige Nachtmann kvalitet attributter: høj klarhed og glans samt øget pause modstand gør for langvarig glæde med Highland sættet. Som en selvfølge, behøver du ikke at bruge sættet udelukkende til whisky - sodavand eller hvad det er du har lyst kan arbejde så godt ..

Karaffel:
Volumen: 750 ml
Højde: 240 mm
Diameter: 99 mm
Vægt: 1,96 kg 

Briller:
Volumen: 345 ml
Højde: 102 mm
Diameter: 75 mm
Vægt: 350> g

Materiale: Krystalglas

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna