Indlæser...

Mumm Champagne Cordon Rouge Brut (DB MG) FL 300

Varenummer
10524
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.809,00 kr.

Beskrivelse

Mumm Champagne Cordon Rouge Brut (DB MG) FL 300 - En Klassisk Tør Champagne

Denne Mumm Champagne Cordon Rouge Brut er en klassisk tør champagne, der er kendt og elsket af mange. Med en alkoholprocent på 12% og en indholdsstørrelse på 300 cl er denne champagne perfekt til festlige lejligheder eller til at forkæle dig selv.

Mumm Champagne er en del af Martell Mumm Perrier-Jouet, en prestigefyldt cognac og champagne virksomhed under Pernod Ricard. Huset har en lang historie, der går tilbage til 1827, og er anerkendt som et af de førende champagnehuse i Frankrig.

Cordon Rouge Brut champagne er kendt for sin ideelle balance mellem friskhed og intensitet. Den har en elegant smag og en behagelig boblende tekstur, der gør den til en favorit blandt champagneelskere.

Uanset om du ønsker at fejre en særlig begivenhed eller bare vil nyde en lækker champagne, er Mumm Champagne Cordon Rouge Brut et fremragende valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna