Indlæser...

Mulata Gran Reserva 7 YO FL 70

Varenummer
10692
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

269,00 kr.

Beskrivelse

Mulata Gran Reserva 7 YO - En Autentisk Cubansk Romoplevelse

Oplev den autentiske cubanske romoplevelse med Mulata Gran Reserva 7 YO. Denne mørke rom er blevet lagret i 7 år, hvilket giver den en kraftig og kompleks smag. Noter af tørret frugt og egetræsfade skaber en unik buket, der fylder munden med blødhed og intensitet.

Med en alkoholprocent på 38% er Mulata Gran Reserva 7 YO perfekt til at nyde alene eller som en del af dine foretrukne cocktails. Den velafrundede bitter sød aroma og duften af ældet brandy vil pirre dine sanser og give dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

Mulata Rom er inspireret af den cubanske identitet og kultur, og dette afspejles i hver eneste dråbe. Med en flaske på 70 cl kan du nyde den autentiske smag af Caribien og skabe minder med venner og familie.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna