Indlæser...

Mulata Elixir de Cuba FL 70

Varenummer
10693
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Mulata Elixir de Cuba - En Rom med Karakter

Mulata Elixir de Cuba er en unik rom, der er inspireret af den cubanske kultur og identitet. Denne rom er blevet værdsat af den lokale befolkning siden dens lancering i 1993, takket være dens originale produktionsprocesser og brug af kvalitetsråvarer.

Denne mørke gyldne rom har komplekse aromaer af tørret frugt som rosiner, svesker og nødder. Smagen er sød og vedholdende, og den vil behage dine smagsløg. Du kan nyde denne rom neat, afkølet eller blandet med cola for en forfriskende cocktail.

Med en alkoholprocent på 34% og en indholdsstørrelse på 70 cl, er Mulata Elixir de Cuba perfekt til at nyde alene eller dele med venner og familie. Denne rom er en ægte cubansk oplevelse, der vil tilføje en smule karibisk stemning til dine drinks.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna