Indlæser...

Mulata Anejo Reserva 5 YO FL 70

Varenummer
10691
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

239,00 kr.

Beskrivelse

Mulata Anejo Reserva 5 YO - En Autentisk Cubansk Romoplevelse

Oplev den autentiske cubanske romoplevelse med Mulata Anejo Reserva 5 YO. Denne rom er inspireret af den cubanske identitet og kultur og er blevet værdsat af den lokale befolkning siden lanceringen i 1993.

Med en alkoholprocent på 38% og en indholdsstørrelse på 70 cl, får du rigeligt med rom til at nyde og dele med venner og familie. Den gyldne farve og søde, frugtagtige aromaer pirrer sanserne og skaber en unik smagsoplevelse.

Mulata Anejo Reserva 5 YO er lagret på egetræsfade, hvilket giver en velbalanceret rom med en helt enestående smag. Denne rom er et af de få mærker, der kan benytte betegnelsen "Rom", hvilket vidner om dens autenticitet og kvalitet.

Uanset om du er romentusiast eller blot ønsker at opleve den ægte cubanske romkultur, vil Mulata Anejo Reserva 5 YO være et perfekt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna